Bevezető

A TUPEX Kft. (korábban B és T Telekommunikációs Bt.) 2000-ben alakult családi vállalkozásként, válaszul arra az igényre, hogy egy hozzáértő, de kis és rugalmas cég átvegye különböző cégek mobiltelefon szervízelési gondjait, ügyintézéseit. Az eltelt 7 évben a kis családi cég kinőtte magát, és Tupex Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. néven számos, szabályosan bejelentett alkalmazottal áll a kihívások elé.

Az idők folyamán természetesen a tevékenységi körök is bővültek a folyamatosan felbukkanó igények, lehetőségek szerint. Kérem, tekintse meg szolgáltatásaink kínálatát.

 

A szolgáltatások magas színvonalú biztosítása érdekében cégünk képzett alkalmazottakkal, valamint szerződött szakosodott alvállalkozókkal rugalmas, megbízható munkakapcsolatot tartott fent Megrendelőivel.

Munkatársaink által megszerzett képzettségek: létesítménygazdálkodási menedzser (Osztrák Gazdasági Kamara által elismert képesítés), ingatlankezelő és vagyongazdálkodó, Ipari Park menedzsment képzés, közgazdász végzettség, felsőfokú angol nyelvvizsga, felnőtt szakápoló, diplomás radiográfus, vagyonőri vizsga.

 

A Tupex Kft. működésének legfontosabb elve, hogy hosszú távú üzleti partnere legyen megrendelőjének. Ezt a kiélezett versenyhelyzetben a rugalmasságával, pontosságával és a lehető legkedvezőbb árakkal bizonyítja minden már meglevő partnerénél.

Megbízóink igényeit, elvárásait az adott szolgáltatásra vonatkozó Szolgáltatási Szint Megállapodással kiegészített szerződésben rögzítjük.  Szolgáltatásaink színvonaláért erkölcsi és anyagi felelősséget vállalunk.

 

Remélem, hamarosan Önt is Megbízóink között köszönthetem, és munkatársaimmal bebizonyíthatjuk, hogy érdemes volt bennünket választania.

 

De addig is: tegyen próbára minket!

                                                                                                         

                                                                                                Turcsányi Péter

                                                                                     ügyvezető igazgató