Szolgáltatásaink

ü  Anyagbeszerzés, fuvarozás, dokumentációk sokszorosítása

                                                 

Ha az Ön cégének az idő a legértékesebb kincse, a TUPEX Kft átvállalja bizonyos anyagok beszerzését, akár saját forrásból (ha az adott területen jó kapcsolatokkal rendelkező társcégeink bármelyikének profiljába vág a beszerezendő termék), akár az Ön cége által megadott és rögzített paraméterek alapján.

Szállító kapacitásunk megengedi a gyors és egyszerre akár 1,5 tonna anyag szállítását, szükség szerint az áru ki- és berakodásával, Budapesten, vagy az ország egész területén.

Amennyiben fontos iratok megbízható és pontos szállítására, esetleg dokumentációk nagyobb volumenű fénymásolására van szüksége, a Tupex Kft. titoktartási szerződés keretében vállalja pl. tervrajzok, szerződések sokszorosítását, így garantálva Önnek azt a diszkréciót és biztonságot, melyet ilyen esetekben joggal elvárhat.

Referencia:

 • Hewlett-Packard Magyarország Kft.
 • Kvazár Kft
 • CTDI Nethouse Kft
 • Epro Electronic Kft

 

 

ü  Biztonságtechnika, vagyonvédelem

A jól működő vagyonvédelmi rendszer alapja a körültekintő tervezés, amelyet helyszíni bejárás és egyeztetések előznek meg. Ezek célja, hogy a felek tisztázzák a rendszerrel szemben támasztott követelményeket, annak érdekében, hogy a telepítés ne öncélú, hanem a valós érdekeket szolgáló munka legyen,.

Vagyonvédelmi, biztonsági megoldások:

·         élőerős őrzés, biztonsági és portaszolgálat,

·         biztonsági kamerák felszerelése, üzemeltetése

·         biztonsági tanácsadás, biztonsági eszközök beszerelése, karbantartása

 

 

ü  Catering rendezvényekre

Sütemények, torták, speciális igényeknek is megfelelő szendvicsek, üdítők, alkohol tartalmú italok kiszállítása, és igény szerinti bekészítése, felszolgálása is olyan feladat, melyet Ön nyugodtan a TUPEX Kft-re bízhat. Fontos partnerei, vagy éppen a cég vezetősége nem fog csalódni az Ön által elképzelt és a TUPEX KFT. által megvalósított körülményeket illetően.

Referencia:

 • Hewlett-Packard Magyarország Kft.

 

 

ü  Dísznövény-, illetve szezonális dekoráció, parkfenntartás, hóeltakarítás

A beltéri dísznövények fenntartása állandó, heti rendszerességű tevékenység, melynek ellátásához elengedhetetlen a szakértelem biztosítása, hiszen minden növényfaj más jellegű, eltérő rendszerességű gondozást igényel. Az irodaházak tervezésénél és kivitelezésénél ma már nagyon fontos szerepet játszik azok környezetének kialakítása, gondozása. A beltéri dísznövényekhez hasonlóan a park növények is állandó karbantartást igényelnek.

A parkfenntartási munkák szerves része a terület tisztántartása. Nem csak a zöldfelületek takarítása fontos, hanem a hozzájuk tartozó burkolt felületek (gyalogos- és gépkocsi forgalmú járófelületek) tisztán tartása is. A munkafolyamatokat a terület nagyságától és forgalmától függően kézi és gépesített munkavégzéssel egyaránt takaríttathatjuk.

Akár lakóhelyünk akár munkahelyünk környezetéről van szó, a téli hónapokban a legfontosabb, hogy a járdák, közlekedő utak ne csússzanak, biztonságosan tudjunk közlekedni rajtuk. A hóeltakarítást kézi- és korszerű gépi munkaerővel egyaránt végeztethetjük. A síkosságmentesítést célszerű olyan környezetbarát, egészségre ártalmatlan anyagokkal végeztetnünk szerződött partnercégünkkel, melyek az olvadást követően a talajba jutva sem okoznak károkat.

 

 

ü  Háziasszony biztosítása

Amennyiben szeretné, hogy a munkaidő teljes időtartamában rendelkezésre álljon egy háziasszony, aki kiszolgálja fontos üzleti partnereit, tisztán tartja a munkatársak részére fenntartott teakonyhákat, és minden olyan feladatot ellát, mellyel megkönnyítheti az Ön és kollégái mindennapjait, a TUPEX Kft. ebben is segítségére lehet. Megbízható kollégáink a legnagyobb profizmussal állnak a legkisebb kihívások elé is, így minden dolgozója és üzletfele is elégedett lesz a kiszolgálást illetően.

Referencia:

 • Hewlett-Packard Magyarország Kft.

 

ü  Hulladékgazdálkodás, szelektív hulladékgyűjtés

Az OHT külön programokat fogalmaz meg a veszélyes és a nem veszélyes hulladékok kezelésével kapcsolatosan. Ha van rá mód, szem előtt kell tartani az újrahasznosítás lehetőségét, és csak végső esetben kerülhet a hulladék szemétégetőkbe vagy lerakókba. A veszélyes hulladékoknál nem gyakran valósítható meg az újrafelhasználás, ez esetben a megfelelő és elkülönített tárolókban való elhelyezés előtti ártalmatlanítás a helyes eljárás. Bevált gyakorlat például irodaházakban az elemgyűjtő konténer.

Cégünk a műanyag PET palackok zsugorítására és újrafelhasználására is kínál megoldást.

Referencia:

 • Hewlett-Packard Magyarország Kft.

 

ü  Irodai catering

A szolgáltatás magában foglalja az ásványvíz, üdítő, gyümölcs, különböző édességek, és egyéb kiegészítő termékek (teafüvek, kekszek, tej, stb.) kiszállítását akár rendszeresen, akár egyedi megrendelés alapján.

Referencia:

 • Hewlett-Packard Magyarország Kft.
 • HungaroProject Mérnöki Iroda Kft.
 • T-Online Magyarország Kft.

 

ü  Irodai logisztikai szolgáltatás

 

 • áruérkeztetés;
 • irodaszer kezelés/rendelés előkészítés/terítés;
 • tárgyaló berendezés;
 • technikai eszközök menedzselése;
 • fénymásolók, nyomtatók felügyelete, készletmenedzsment (toner, papír);
 • szelektív hulladékkezelés;
 • raktárkezelés;
 • adatszolgáltatás.

Referencia:

 • Hewlett-Packard Magyarország Kft.

 

 

ü  Irodaszer ellátás

Vállaljuk kiváló minőségű, vagy költségtakarékos, de természetesen megfelelő minőségű, a mindennapi munkához szükséges eszközök, anyagok, irodaszerek, gyártási segédanyagok beszerzését, szállítását. Kérje több száz oldalas katalógusunkat!

 

 

ü  Kávéautomaták, snack- és italautomaták üzemeltetése

 

Igény esetén cégünk kávéautomaták, snack- és/vagy italautomaták kihelyezését, üzemeltetését is vállalja, a karbantartási munkákkal együtt. A berendezések telepítését, karbantartását, valamint javítását jól képzett szakemberek végzik.

A vendégforgalom kiszolgálásáról az Ön cége dönt: akár térítésmentesen biztosíthat dolgozói részére hideg vagy meleg italokat, de pénzbedobós rendszerrel is működtetheti az automatákat. Sőt, igény

 

 

szerint kulcsokat, illetve zsetonokat is igényelhet, így meghatározott számú ingyen adásra is alkalmasak a berendezések. Ezáltal arra is lehetőség van, hogy a dolgozói juttatás és a vendégfogyasztás költségeit elkülönítsék egymástól.

A berendezések feltöltését és napi tisztítását akár házasszonyaink is végezhetik.  A munkafolyamatok tökéletes elsajátítása érdekében az érintettek számára képzést tartunk.

A kávéautomatákba szükséges kellékanyagokat ingyenesen házhoz szállítjuk.

Referencia:

 • Hewlett-Packard Magyarország Kft.

 

 

ü  Kijelölt munkahelyi elsősegélynyújtó képzés

Jogszabály írja elő, hogy valamennyi munkahelyen a dolgozók közül a létszámtól és a munka jellegétől függően megfelelő létszámban kell elsősegély-nyújtókat képezni és tovább képezni. A Tupex Kft. vállalja:

 • Az elsősegélynyújtás célját szolgáló gyógyszerek, anyagok, és eszközök (a továbbiakban elsősegélynyújtó felszerelés) használatával
 • A vérzéscsillapítással
 • A sebellátással (sebfedés, és kötözés)
 • Az újjáélesztési eljárásokkal (befúvásos lélegeztetés, külső szívmasszázs)
 • A sérült testrész rögzítésével
 • A beteg, sérült fektetésével, szállításával kapcsolatos legfontosabb tudnivalók ismertetését, és gyakorlati alkalmazásának bemutatását.

Referencia:

 • Hewlett-Packard Magyarország Kft.
 • Szentinel Kft.

 

 

ü  Költözésmenedzsment

Egy vállalaton belüli személyi és szervezeti változás a gyakorlatban többnyire a szervezeti egységek átköltöztetésével jár. De lejárhat irodabérleti szerződés, vagy kínálkozhat egy kihagyhatatlan lehetőség is az ingatlanpiacon.  Ilyen esetekben a strukturális tervezés mellett szükség van olyan szervezetre, amely az átköltözést lebonyolítja, felügyeli.  

Vállaljuk a Megbízó által definiált irányelvekhez igazodva a szervezet ki-, be-, átköltöztetését, a folyamat koordinálását, lebonyolítását, felügyeletét. A költözéshez dobozokat, címkéket megállapodás szerint biztosítunk.

Referencia:

 • Hewlett-Packard Magyarország Kft.

 

ü  Mobiltelefonok teljes körű ügyintézése

 

Minthogy ez volt cégünk első és legfőbb tevékenysége, így máig ez maradt a „kedvenc”, így ha lehet, még lelkesebben és még nagyobb szeretettel végezzük a mobiltelefonokhoz kapcsolódó ügyintézéseket, szervízeléseket.

Legyen szó akár garanciális, vagy a már régebbi telefonokról, azok szervizelését, tisztítását, cseréjét, az előfizetésekhez tartozó ügyintézéseket a Tupex Kft. gyorsan és szakszerűen vállalja. A szervizelés idejére cserekészüléket biztosítunk, illetve ha úgy kívánja meg a helyzet, az Ön cége telefonokat is bérelhet a Tupex Kft-től.

Cégünk jó kapcsolatban van mindhárom hazai mobilszolgáltatóval, kiemelt ügyfelekkel, így az Ön feladata valóban csak a telefon használata. Minden gondot, ügyintézést átvállalunk.

Amennyiben igény mutatkozik rá, családi előfizetések ügyintézését a helyszínen vállaljuk.

Referencia:

 • Hewlett-Packard Magyarország Kft.

 

ü  Műszaki-gondnoki szolgáltatás

A létesítmény adottságainak feltérképezése és a Megbízó igényei alapján történik az üzemeltetés elemzése, tervezése. Az elemzés kitér a lehetőségekre és az összes olyan körülményre, amely valamilyen módon kapcsolatban van az üzemleltetéssel. Eredményeképpen kialakul az üzemeltetés tartalma, ami a költségeket generálja, a szerkezete, formája, illetve maga a stratégia. Ezért talán az egyik legfontosabb tényező az értékteremtésben.

A hatékony ingatlankezelés, a létesítmények optimális kihasználása, valamint biztosítása érdekében fontos kérdés, hogyan lehet a legjobb műszaki állapotot biztosítani a rendelkezésre álló anyagi

 

forrásokat leghatékonyabban felhasználva. Az üzemeltetés egyik legfontosabb célja ugyanis a költségracionalizálás, azaz hogy az épületek a velük szemben támasztott funkcionális és komfort igényeket a legkisebb üzemeltetési költség mellett maradéktalanul elégítsék ki.

Vállaljuk:

 • tervszerű megelőző karbantartások menedzselését;
 • létesítmények működésével kapcsolatos, de az üzemvitelen túlmutató építészeti, gépészeti, és épületvillamossági fejlesztési feladatok menedzselését;
 • eseti kivitelezési feladatok előkészítésével járó műszaki ajánlatok begyűjtését;
 • bútorok és berendezési tárgyak karbantartásának szervezése, garanciális- és azon túli javíttatását.

Referencia:

 • Hewlett-Packard Magyarország Kft.
 • CTDI Nethause Kft.

 

   

ü  Takarítási szolgáltatás           

A takarítási szolgáltatás akkor - és csak akkor - éri el az elvárt hatásfokot, ha az a Megrendelő igényeihez van szabva. Körültekintő feltérképezéssel lehetőség van az épület adottságaihoz igazítani a szolgáltatást. A heti 2-3-szori takarítás kisebb négyzetméterű irodák számára ajánlott, ahol az irodai személyzet kis létszámú (6-8 fő) és a vendégszám limitált. Előnye, hogy egyenletesebb a tisztaságérzet. Hátránya, hogy ha a Megrendelő rosszul választja meg a takarítási napokat, méltánytalannak érezheti a nyújtott szolgáltatást. A heti 5-szöri takarítás nagy négyzetméterű vagy nagy forgalmú létesítmények számára hasznos. Előnye a relatív olcsóság (Ft/m2), és hogy minden nap tiszta munkahelyen kezdenek a dolgozók. Hátránya, hogy csak az általános takarítás megoldott. Az átalánydíjas takarítás négyzetmétertől független. Ez a legnépszerűbb szolgáltatási forma. Tartalmazza a napi takarítást, valamint negyedévente a nagytakarítást. Olyan helyekre ajánlott, ahol az igények magasak és/vagy nagy a forgalom. Előnye, hogy a nagytakarításokért nem egy összegben kell fizetni a megrendelőnek, valamint megoldott az irodák folyamatos ápolása. A nagytakarítás négyzetmétertől független, alkalmi jellegű tevékenység. Olyan irodák tisztítására szolgál, ahol a nagytakarítás nem része a szerződésnek vagy kifejezetten csak egyszeri megbízásról van szó. Előnye, hogy átfogó, a napi takarításon túlmenő helyekre is kiterjed. Hátránya, hogy alkalmiságából adódóan drága.

 

A minőségi takarítás szakértelmet igényel, melyet megbízható munkatársakkal garantálunk az Ön által meghatározott elvárás-rendszerhez igazodva, akár éjjel is, az Ön kényelme érdekében.